Hallo wereld!

In het echte leven wil ik dat nog wel eens vergeten, ik ben een beetje klunzig op dat gebied. Dus laat ik het nu wel netjes doen, mezelf voorstellen. Ik ben Jojanneke. Een 50-jarige Haagse. Nuchter, analytisch en met een flinke dosis gezond verstand. Maar ook een dromer. Creatief en sportief. Ik teken, schilder, schrijf en keramiek. Onafscheidelijk van mijn Ipad mini. Hief gewichten toen het nog mocht. Liep hard. tot mijn knieën dat niet meer zo leuk vonden. Probeer nu met fietsen mijn conditie op peil te houden. De corona kilo’s heb ik min of meer geaccepteerd.

Verder een Filmverslaafde. Een Kunstliefhebber. Als financial en data analist realistisch ingesteld en met beide beentjes op de grond. Ben gek op mijn man en ons bohemien ingerichte appartement in Den Haag. Op Steampunk, op weird, op katten. En op tarot.

Momenteel staat mijn leven in het teken van crowdfunden van mijn 7-jarige project ’the Lovely Carmen of the Sun tarot’. 15  april 2021 gaat deze campagne pagina bij Voordekunst.nl live. Ongelofelijk spannend, want way out of my comfortzone. Op Heyjay.nl zul je vooralsnog vooral werk uit dit project tegenkomen. Het ís me nogal wat. 78 tekeningen op A3 formaat, helemaal volgens de spelregels van een tarotdeck. In een ander blog vertel ik je daar graag over.

1 Comment

  • Hoi, dit is een reactie. Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard. Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Leave a comment