Met dank aan

In de afgelopen 7 jaar ben ik bijzondere mensen tegengekomen. Die mij gesteund hebben middels vertrouwen, inspiratie, aanmoedigingen, meedenken, nalezen, support en wat al niet meer. Ik wil heel graag bij deze mijn innige dank uitspreken.

Om te beginnen uiteraard met de beide dames die mij geholpen hebben dit project, deze droom, deze wens gerealiseerd te krijgen. Dat zijn Carmen Meloni  (atelierdeverwondering) en Ingeborg Ertinger (zoncoaching).

Niels (nielsfrederikvantol) voor het eindeloze geduld in elke stap die ik onderweg genomen heb. Neem van mij aan; hij hééft wat met me te stellen gehad. Als het aan inspiratie ontbrak, als er weer foto’s bewerkt moesten worden. Ik bestanden niet verstuurd kreeg. En mijn webpagina maar niet op orde kreeg. Lief, ik hou van je.

Mijn ouders uiteraard. Pap, mam, ik hou van jullie. Tegen mijn broertje Martijn wil ik zeggen: trots dat jij mijn grote broer bent, ook al ben je vier jaar jonger. Ook een shout-out naar Cristina, zijn (power) vrouw.

Astrid voor al 44 jaar de meest trouwe en beste vriendin ooit zijnde, mijn Sister4ever. Igy, de sterkste vrouw die ik ken (ook al vindt ze zelf van niet). Beiden dank jullie wel voor het grenzeloze vertrouwen in mij en mijn project. Liesbeth, mijn stille kracht en Sandra, mijn niet zo stille kracht. Omdat ik met beiden na elkaar maanden niet gezien te hebben altijd onmiddellijk de draad weer oppak. Shanna, voor de niet-aflatende belangstelling en adviezen.

Petra, Anne, Remco, Jurgen, voor de fijne vriendschap en het redigeren van álle teksten (had ik al gezegd dat het 78 beschrijvingen zijn?).

Sheima (@sheimasays) en Valeri (CroDesigner) voor de tomeloze energie en de onmisbare media ondersteuning en grafische vormgeving. Ron (Goos Reclamemakers) voor het samen uitvinden van het perfecte eindresultaat.

Sylvia, Danielle, Nicole voor de support en gezelligheid tijdens de lessen.
Corine (autorijschoolbouwer) omdat ze haar belofte heeft waargemaakt; zij is de eerste die het deck in handen krijgt.
Ingrid voor het testen en de feedback.
Marjolein (amberskin) voor het aanstekelijke enthousiasme.
Sandra voor het testen, het vertrouwen en de feedback.

Brigitte Remmelts (Soul Insight) voor het vertrouwen en het idee van krachten bundelen. Samen sta je zoveel sterker.

Art Regenboog, (STOCKOUD ) voor de support. In mijn ogen is hij is de man die alles kan. Het blijft bijzonder als een medecreatieveling je werk waardeert.

Lola Viola, Bloemen in de stand. Voor de gezellige praatjes en de prachtige planten.

Marcel Slaghekke, Hurriyet, Lizette en Paul voor de hulp uit onverwachte hoek. Carriere-uitzendbureau … Goed werk! En een goede werkgever absoluut.

Ik wil niemand voor het hoofd stoten. Mocht ik vergeten zijn je te noemen en je wéét dat ook jij recht hebt om in deze eregalerij te komen, meld je dan alsjeblieft. En bij voorbaat mijn oprechte excuses. Hoe kon ik je vergeten zijn 🙂

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment