Crowdfunding Campagne van The Lovely Carmen of the Sun

Mijn  Crowdfunding Campagne bij Voordekunst.nl is inmiddels voorbij.. En met succes.
Maar liefst 118% behaald,  7.080 opgehaald door 105 donateurs. Nu is het met mijn grafisch vormgever en drukker aan de slag, want ik wil natuurlijk alles zo gelikt mogelijk afleveren.

Toch nog belangstelling voor een art print of een deck? Stuur me een berichtje en het komt goed.

Wil je nog eens rustig terugkijken, bekijk hier onder het project of klik op deze link voor the real deal: www.voordekunst.nl/projecten/11015-the-lovely-carmen-of-the-sun-tarot-1

Een bijzonder tarot deck met unieke illustraties op elke kaart

 Gun jezelf een stukje zelfreflectie én 78 minikunstwerkjes.

Wie is Hey Jay?

Ik ben Jojanneke en onder de naam Hey Jay heb ik de afgelopen 7 jaar hard gewerkt aan het realiseren van mij eigen tarot deck. Wie ik verder ben? Een 50-jarige Haagse. Nuchter, analytisch, met een flinke dosis gezond verstand. Maar ook een dromer. Creatief en sportief. Filmverslaafde. Kunstliefhebber. Als financial realistisch ingesteld en met beide beentjes op de grond. Gek op Steampunk, op weird, op katten. En op tarot dus.
Mijn interesse begon heel onschuldig via Pinterest. Ik werd verliefd op een steampunk tarot deck. En voordat ik het wist was ik een verzamelaar geworden. Voornamelijk vanwege het esthetische effect. Ze waren mooi of ingetogen. Super uitbundig of creepy. Inmiddels heb ik er meer dan 100.

Maar als verzamelaar dien je toch op zijn minst de kaarten te kunnen gebruiken vond ik. En zul je ook iets moeten weten over de betekenis van tarot en de specifieke kaarten. Dat zijn er 78, dus een niet geringe klus om die allemaal uit je hoofd te leren. Dus ben ik begonnen ze te tekenen.

Dat werden tekeningen op A3-formaat. Beeldvullend. Met grafietpotlood en één kleuraccent. Je begrijpt: ik hou wel van een uitdaging. Had ik al gezegd dat een set uit 78 kaarten bestaat?
Ik ben elke tekening from scratch begonnen. De originele betekenis en symboliek van elke kaart heb ik op míjn manier vertaald in het ontwerp. Zo is er dus een uniek deck ontstaan dat óók nog eens goed bruikbaar is.

Het thema, hoe kan het ook anders: Creepy Cute Steampunk.

Het project...

Inmiddels was ik er, mede door het tekenen, wel achter dat tarotkaarten niet alleen heel mooi maar ook zeer waardevol zijn. Het helpt me echt met nadenken over bepaalde zaken. Het werkt heel verhelderend, op een intuïtieve manier. Inmiddels doe ik dit niet meer alleen voor mezelf. Ook vrienden en naasten weten me te vinden.

Daaruit ontstond het idee om er een écht deck van te maken. Om zo nog meer mensen de waarde van tarot te laten ervaren. Dan komt er ineens veel meer bij kijken dan alleen het tekenen. Daar hoort ook tekst en uitleg bij. Een mooi design. Er zullen 78 kaarten gedrukt moeten worden. Op stevig papier, met instructieboekje en in een mooi doosje.

Waarom jouw hulp hard nodig is!

Uiteraard kost dit geld. Daarom kan ik jouw hulp goed gebruiken, want met jouw support kom ik dichterbij het realiseren van een écht tarot deck. En tegelijkertijd help je jezelf met The Lovely Carmen of the Sun door middel van zelfcoaching. Een win-winsituatie dus.

Jouw bijdrage wordt dus enorm gewaardeerd! Welk bedrag jij ook doneert, het draagt bij aan het écht kunnen uitgeven van The Lovely Carmen of the Sun. De tegenprestatie die op jou te wachten staat is dat je straks in het bezit bent van een uniek deck.

Nieuwsgierig geworden of alvast een voorproefje?
Klik op deze link: Bekijk op HeyJay.nl alle 78 kaarten van The Lovely Carmen of the Sun. Hier vind je ook alle unieke beschrijvingen die erbij horen. Tenslotte kun je @thelovelycarmenofthesun ook op Facebook (The Lovely Carmen of the Sun Tarot) en Instagram (thelovelycarmenofthesun) vinden!

Dank je wel!

Tegenprestaties

Tip:

€ 50 of meer
The Lovely Carmen all-inclusive
Dit wil je; het complete Lovely Carmen of the Sun tarot. Mét begeleidend boekje in een mooi handzaam doosje. Uitstekende keuze!

Nog 80 beschikbaar
jul 2021 verwachte levertijd


€ 10 of meer
Dank je wel!
Je vindt dit een leuk initiatief dat je graag wilt steun met een bijdrage. Dank je wel daarvoor.


€ 25 of meer
Fine Art Print
Een heel setje hoeft niet, maar je wilt wel graag een mooie afdruk van Munten Aas of Page van Zwaarden op a5 formaat Tof!

Nog 20 beschikbaar
jul 2021 verwachte levertijd

€ 60 of meer
Eeuwige roem...
Ga voor dat extra beetje meer; je naam vermeldt in het boekje wat hoort bij de Lovely Carmen of the Sun tarot. Super!

Nog 20 beschikbaar
jul 2021 verwachte levertijd

€ 125 of meer
Het deck én een online reading
The fullbird version. Je gaat voor het complete deck met boekje en doosje én een online reading van mij. Chapeaux!

Nog 5 beschikbaar
jul 2021 verwachte levertijd